Acties

Als Sandd postpunt hebben wij dit jaar ook weer de Sandd kerstzegels. Deze zegels kosten maar € 0,50 per zegel! Reken uit uw winst. Lever de kaarten met zegel bij ons in de blauwe brievenbus in op uiterlijk 19 december voor 12.00 en de kaarten worden nog voor de feestdagen bezorgt!
De zegels zijn verkrijgbaar vanaf 12 november.
Openingsactie!!! Win je eigen foto op een 60x40 canvas. Like deze actie op onze facebook pagina en maak ook kans! #VenFdr88

Kerstkaarten bij VULpunt & Fotoservice Drachten. De luxe kaarten zitten verpakt in doosjes van 10 stuks inclusief envelop. 1 doos voor € 1,99 en 3 doosjes voor maar € 5,00!! Komt u ze ook snel ophalen?
November actie. Een gratis pak papier bij aanschaf van Secondlife Cartridges met een minimale waarde van € 20,00 of inkt navullen bij een waarde vanaf € 15,00! Kom langs en profiteer ervan!

Wil jij ook een uniek cadeau geven in de decembermaand? Bestel dan op koopzondag 25 november 2018 alsvast een wanddecoratie en ontvang GRATIS meteen een 15*20 foto afdruk van de gekozen foto mee naar huis!
Wij zijn geopend van 12:30 - 17:00u

De actie geld bij de volgende producten:

* Canvas
* Vurenhout
* Plexiglas
* Ayoushout
* Steigerhout
* Dibond / Aluminium
* Forex
* Multiplex
* Tuinposter

Neem je gewenste foto mee op USB stick, camera, telefoon enzovoort.

Klik onderin op voorwaarden om deze te lezen voor deze actie